Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Xbox & Bethesda Games Showcase 2022

*
Μπορεί E3 2022 να μην έχουμε, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε το δικό της καλοκαιρινό show με τίτλο Xbox & Bethesda Games Showcase. Όπως μπορεί κανείς να φανταστεί, πρόκειται για μια εκδήλωση που θα περιλαμβάνει όλες τις ανακοινώσεις των δύο εταιρειών για τους τίτλους που θα έρθουν φέτος και τους επόμενους μήνες γενικότερα και σίγουρα θα γίνουμε πιο σοφοί για το τι ετοιμάζουν. Το καλεντάρι από πλευράς Xbox είναι μέχρι στιγμής άδειο για το 2022 (πέραν του Starfield), οπότε κάθε ανακοίνωση θα είναι ξεχωριστή και με τη δυναμική που έχει χτίσει η σειρά Xbox Series X/S, σίγουρα θα μάθουμε τι μας περιμένει από παιχνίδια, αλλά και προσθήκες στα Xbox Game Pass και PC Game Pass. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, το event θα διοργανωθεί στις 12 Ιουνίου και στις 20.00 ώρα Ελλάδος και θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε από τα επίσημα κανάλια του Xbox σε YouTube, Twitch, Facebook και Twitter.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*